TORNEIG SOLIDARI MALALTIES RARES

11755264_855719044483830_1056113977977560438_nFeta la donació a la Fundació Parc Taulí. Obra social de Pediatria, remedy dels diners que vam rebre del I Torneo Solidario Enfermedades Raras UE Sabadellenca . 7.643€ que seran destinats a la millora de les habitacions de la planta de Pediatria.
Que no deixin de generar-se iniciatives solidàries com la d’aquests nois, que són un gran exemple d’humanitat i força…

Cartel-1

Ens ajudeu? Des de “BÁILALE A LA VIDA”, volem tornar a ballar pels nens amb malalties rares i les seves famílies.

Quan la UE SABADELLENCA ens va explicar el seu projecte dient-nos que vol que siguem una de les dues associacions a qui es destinarà el que es reculli en el torneig solidari del dia 27 de juny del 2015, no us podeu imaginar l’emoció que vam sentir.

No feia ni dos dies que des de l’Àrea de Pediatria de l’Hospital de Sabadell, del Parc Taulí, amb qui col·laborem en accions d’acompanyament a pares i nens malalts, ens havia demanat que, quan poguéssim, els aniria molt bé si des de ‘Báilale a la vida’ es realitzava alguna acció solidària per recaptar fons.

Les habitacions infantils necessiten reformes per aconseguir un ambient més càlid i adaptat a les necessitats dels nens i adolescents. Jo mateixa ho he pogut comprovar després de més de dos anys de freqüentar-les. Necessiten modernitzar-se, fent servir materials i instal·lacions adequades als nens malalts. En concret, l’equip de Pediatria de l’Hospital considera prioritari aconseguir un ambient més confortable i més humanitzat a les habitacions d’aïllament, on alguns pacients s’hi passen llargues temporades.

Creiem que tots els nens malalts, i sobretot aquells amb malalties rares, càncer, o malalties cròniques, es mereixen que la seva estada sigui agradable i, el que és més important, que sgiui molt segura quan el seu sistema de defenses és més dèbil.

Des de ‘Báilale a la Vida’, ens comprometem a que tot el que rebrem en aquest torneig solidari, ho farem arribar de seguida al Àrea de Pediatria de l’Hospital de Sabadell, que s’ha compromés a posar en marxa les reformes amb rapidesa (ens enviaran les imatges de les accions que vagin realitzant)

1618476_829505073771894_7265737059931301323_n

Gràciesss, joves cors! Tots ballant amb vosaltres!!!

Fem que això sigui possible entre tots? No deixeu de visitar el camp el dia 27 de juny!

AQUÍ trobareu tota la informació del TORNEIG SOLIDARI!!

Sobre les 18:00h del dia 27 de juny es tornarà a ballar la cançó “Báilale a la Vida”. Si ens segui al facebook, anem actualitzant la informació i podreu veure les passes del ball.

…………

A l’apartat “NOTICIES” podeu veure tots els actes solidaris que hem anat realitzant des de l’Associació Báilale a la Vida, des de l’inici, al 2012.

Tot i que no ho fem públic, la nostra Associació col.labora de forma solidària, amb continuïtat, a través d’activitats, tallers i acompanyament, als nens amb malalties greus i les seves famílies. Gràcies per la vostra mirada i recolzament.