Neix un nou projecte: “Mans ballant a la Vida”. Il.lusionats!

FESTA MAJOR DE SABADELL 2013. 8  de setembre

Les nostres mans no volen deixar de moure’s i sabem que n’hi ha moltes més amb ganes de tornar a alçar-se, de ballar amb nosaltres a la vida i als nens i nenes malalts; mans plenes de tendresa, angina d’amor, de solidaritat pels petits i les famílies que pateixen la malaltia greu d’un fill…

Per això, el diumenge 8 de setembre, a la Festa Major de Sabadell, viurem una bonica experiència, creada per a petits i grans, amb l’acte que es durà a terme al Parc Catalunya, de Sabadell: “MANS BALLANT A LA VIDA“, en el què moltes mans diferents, seran protagonistes per fer-ho passar de meravella als assistents.

Aquests dies us anirem explicant millor els objectius i definint el programa que estem dissenyant amb molta il.lusió, però marqueu ja la data al vostre calendari, que no s’escapi el dia!

Ens doneu les mans per construir un altre matí màgic? Cor i mans ballaran plegats, pels infants i adolescents malalts que s’estan tractant a la nostra ciutat, d’una malaltia greu. Gràcies per avançat!!

Tot el que es recapti en aquest matí de mans solidàries, anirà destinat íntegrament a l’Hospital Infantil del Parc Taulí, on sabem que els diners recaptats seran utilitzats per tractaments especials que alguns nens necessiten, com el d’una petita que necessita logopèdia especial, llibres de text pels infants que han de seguir l’educació escolar a l’aula hospitalària, etc,.

Som en uns moments difícils per a molts, però quan s’ha de deixar la feina per cuidar a un petit malalt, o no es troba feina per seguir endavant i portar-ho tot, el patiment s’aguditza.

Us esperem, de 10h a 14 h, el diumenge de la Festa Major, al Parc Catalunya!! (8-9-2013)

Aviat us presentarem el programa de l’acte aquí i a la pàgina de “Báilale a la vida”, del Facebook.

Aquesta Festa Major, a la nostra ciutat hi haurà música i balls a diversos espais, però en el nostre, a més, moltes mans s’uniran per ballar en favor de les necessitats dels nens malalts que s’estan tractant a la nostra ciutat, d’una malaltia greu; són nens especials, petits herois…

“Un cor, un somriure; un somriure, un cor”