Centenars de persones van ballar amb Báilale a la Vida, a la Marató de TV3

TOTES LES PAPALLONES DE “SABADELL FA VOLAR PAPALLONES PEL CÀNCER” ENTREGADES!!!  Gràcies a tots els que ho heu fet possible!

• HOSPITAL PARC TAULÍ
• HOSPITAL GERMANS TRIAS I PUJOL I HOSPITAL SANT PAU
• HOSPITAL SANT JAUME D’OLOT

• HOSPITAL VALL D’HEBRON

• HOSPITAL MATERNOINFANTIL SANT JOAN DE DÉU

Un gràcies immens, capsule des del cor, per ballar amb el nostre projecte “SABADELL FA VOLAR PAPALLONES PEL CÀNCER”, amb motiu de la Marató de TV3, que aquest any dedicava a la malaltia.

Es van recaptar gairebé 4.000 € per la Fundació de la Marató de TV3!

El nostre següent pas és seleccionar i fer arribar les més de 7.000 papallones recollides als jardins del Parc Taulí, als hospitals de Catalunya, perquè cap nen malalt de càncer es quedi sense el seu missatge d’ànim i esperança.

El nostre projecte “SABADELL FA VOLAR PAPALLONES PEL CÀNCER”.  Com es va començar a difondre:

Has sentit alguna vegada papallones a la panxa? És una sensació increïble, veritat?

T’imagines fer-les sentir a algú que està malalt de càncer, en llegir les teves paraules d’ànim, en un missatge amagat dins una papallona de paper?

A Sabadell comença un vol molt especial: un vol d’emocions, d’esperança i de solidaritat.

El 16 de desembre es celebra la Marató de TV3, que aquest any dedica al càncer. I des de la nostra Associació volem col.laborar, fent volar papallones solidàries. No et quedis sense fer que un malalt somrigui amb la teva papallona!

Fes-la, com més t’agradi, escriu el teu missatge secret dins i porta-la el dia 16 de desembre, juntament amb la teva donació per la Marató, als jardins del Parc Taulí. Ja tenim preparades moltíssimes activitats per un matí ple de màgia, per grans i petits.

Que no quedi ni un malalt de càncer, sense la seva papallona!

Deixa volar la imaginació o inspira’t en els models i les instruccions que hem creat per ajudar-te. Pots guiar-te en el video o descarregar-te la imatge, per tenir les instruccions en paper.

Instruccions en paper del model més senzill de papallona. Amb uns minuts del teu temps, pots regalar un gran somriure a algú malalt de càncer. T’animes?

PROGRAMA D’ACTIVITATS DEL DIA DE LA MARATÓ ALS JARDINS DEL PARC TAULÍ. SABADELL. 16-12-2012

Un agraiment molt especial a les següents empreses i comerços, per ajudar-nos a omplir de llum i sabor el nostre projecte:

KILOENERGÍA GRUPS ELECTRÒGENS I SERVEIS, S.L. – IMPREMPTA ELIAS - ABACUS – GENESCÀ – FORN BENET – FORN ARMENGOL – CANSALADERIES MEDRAN – ART BO -

Gràcies també pel recolzament:

AJUNTAMENT DE SABADELL - RADIO SABADELL – MANERES DE VIURE (LA XARXA) –  SABADELL EN VIVO – iSABADELL.CAT – DIARI DE SABADELL  - L’ESTUDI DANSA – CEME (CORAL ESPIRALL)

Podeu veure el repartiment de les papallones pels hospitals, al menú “notícies”