Objectius

Som una associació jove, constituïda el juliol de 2012. Ens varem presentar el dia 21 d’octubre del mateix any, amb una flashmob, a Sabadell, de la cançó “Báilale a la Vida”, amb una assistència que ens va fer sentir que érem al camí correcte. El vídeo va sortir en diverses plataformes i ens va animar a seguir amb noves accions

El nostre objectiu com a associació es crear sensibilització i donar recolzament a aquells nens que ho necessiten, de forma directa o indirecta.

Una de les nostres funcions principals és recolzar a entitats que ens consta que ho fan realment bé, en moments en que necessiten dinamitzar alguna acció. Sabem que és important aquest suport i més en aquests moments en què les donacions disminueixen, mentre segueix havent-hi molts nens malalts greus. Ajudar a qui en el seu moment va ajudar a María, una adolescent molt especial que va morir de càncer als vint anys, i que és la nostra inspiració cada dia, ja que varem néixer gràcies al seu lema de vida.

També fem tasques d’acompanyament voluntari a nens amb malalties greus i als seus familiars, així com tallers específics de tècniques de Relaxació, per recolzar la duresa de les experiències viscudes.